1 December 2015 | Reacties

  Ik heb wat te vieren vandaag, het is alweer 30 dagen geweest dat ik geen suiker heb gegeten! Ik heb de laatste tijd niks gepost, maar ik ging gewoon stug door hoor, het is allemaal goed gelukt!

  Dus vandaag ga ik lekker genieten van een cheat day, aangezien we vanavond sinterklaas gaan vieren, dus kruidnoten here I come :)

  En daarna gaan we gewoon verder, want het is wel bevallen…


  9 November 2015 | Reacties

  Een nieuw lekker iets ontdekt gisteren: chai tea, of ook wel chai latte genoemd. Ik ben er dol op!

  » Meer lezen...

  5 November 2015 | Reacties

  In dit artikel wat favorieten tot nu toe…

  » Meer lezen...

  4 November 2015 | Reacties

  Over afkicken gesproken, gisteren begon het pas echt te spoken: hoofdpijn, super warm voelen, en heel erg veel honger… Niet te geloven dat vandaag alweer dag 4 is!

  Dus vandaag ook maar nog steeds koolhydraatarm eten, helaas, ik ben het inmiddels wel een beetje zat, ik zou dit echt niet lang kunnen volhouden… Maar ik heb al fruit en brood gekocht, het brood kopen was trouwens nog lastig, om er een te vinden die zonder suiker (dextrose) was, maar het lukte, een of andere Allinson brood ofzo, gewoon volkoren bij de AH. Dus morgen kan ik eindelijk een lekker bammetje eten!

  Vanavond ga ik denk ik andijvie stamppot met bloemkool ipv aardappel uitproberen, kijken of dat lekker is, vast wel! Het recept is van mijn nicht, die trouwens ook een eigen blog heeft met super coole gezonde recepten en tips: Be Fit and Inspired. Dus check die zeker uit zou ik zeggen!


  2 November 2015 | Reacties

  Zoals de titel zegt: afkickfase, geen idee, ik voel niet echt afkickverschijnselen behalve dat ik vaak honger heb, maar gelukkig heb ik al flink wat dingetjes gevonden die helpen :)

  Ze zijn niet zo gezond ofzo, maar het is de afkickfase dus dan mag het, ik eet vaak gewoon lekker wat blokjes jonge kaas op, dat vult en is super lekker. Of een handje nootjes, dat is ook heel erg fijn.

  Het is avond van dag 2, dus nu 2 dagen gehad, nog 1 of 2 te gaan, geen idee, misschien dat ik woensdag de dag begin met havermout met fruit om te proberen of dat gaat…


Volg mij :)


Amy Smile
Website ontworpen door Amy Smile :)
Gepubliceerd met Textpattern CMS