2 November 2015 | Reacties

  Beste lezers (geen idee of die er zijn),

  Gezien het feit dat ik me de laatste tijd niet zo geweldig fit voel en ik nu op mijn maximum gewicht ooit zit heb ik al een tijd in mijn hoofd dat er iets moet veranderen. Wat en hoe? Geen idee.

  Totdat ik opeens op het idee kwam om misschien een maand lang geen suikers te eten, dat betekend niet dat je helemaal geen suiker mag, maar gewoon geen toegevoegde geraffineerde suiker. Dus overal waar toegevoegde suiker in zit, daar blijf ik de komende maand vanaf.

  Het was gewoon zo dat ik daar zomaar op kwam, nergens gezien of gelezen, totdat iemand vroeg of ik mee deed met de no sugar november, had daar nooit eerder van gehoord, ook enorme toeval dat ik had besloten het heel november te doen :)

  Ik zal beginnen met de eerste 3 tot 4 dagen afkicken door koolhydraat arm te eten… Daarna zal ik weer langzaam koolhydraten gaan eten, maar dan vooral langzame koolhydraten: volkoren dingen. Ze zeggen dat witte bloem hetzelfde effect op je bloedsuikerspiegel heeft als suiker, dus dat zal ik ook echt proberen te vermijden.

  Deze blog sectie is dus om jullie op de hoogte te houden over hoe het gaat, en natuurlijk ook voor mezelf om gemotiveerd te blijven en later terug te kunnen kijken hoe het was.

  Ik ben bezig met een videodagboek, dus die zal ook om de zoveel tijd verschijnen.

  Groetjes!


  2 November 2015 | Reacties

  Het is alweer een maand geleden dat ik een half jaar speel, maar hier nog even het vooruitgang filmpje dat ik toen heb gepost op mijn youtube kanaal:

  Mijn boek die ik gebruik voor de les is bijna uit, dus dat is echt een heel fijn gevoel dat het snel gaat. Mijn Stentor viool heb ik laatst verkocht, en sta op het punt om mijn huurviool te kopen.


  12 April 2015 | Reacties

  De volgende blog post die ik een van de komende dagen ga plaatsen is best wel leuk, dus kijk ernaar uit! Maar nu eerst weer even lekker een klusprojectje waar ik mee bezig ben…

  Afgelopen week is mijn trap van mijn hoogslaper overleden, nouja, in ieder geval de schroeven van een van de treden…

  Niet fijn, dus besloot ik een hele nieuwe trap te maken aangezien ik afgelopen December als de trap hoger heb gemaakt omdat mijn hoogslaper verhoogt was (ik heb de hoogslaper 2 jaar geleden zelf ontworpen en gemaakt), en ik de trap nu helemaal niet meer vertrouw, heel veel constructie fouten gecombineerd…

  Dus eergister naar de Gamma gegaan om hout te kopen, omdat de Gamma nou eenmaal wat dichter bij is dan andere winkels. Jammer genoeg hebben ze geen houtzaag service, alleen maar voor plaatmateriaal, dus heb ik het zelf met de hand zitten zagen. Nou, dat was dus geen goed idee, de snedes waren niet goed, dus als ik de trap in elkaar zou zetten zou ik weer geen goed contactvlak hebben om de trede tegen de rand te plakken.
  Gelukkig kwam ik erachter dat de Praxis wel een houtzaag service heeft, (Nee, dit is geen reclame post ofzo :p) dus met goeie hoop naar de Praxis gefietst met mijn plankjes, na wat praten en uitleggen hebben ze me gelukkig geholpen! In het weekend en gratis, 2 dingen die normaalgesproken niet normaal zijn daar aangezien het hout niet bij hun gekocht was :)

  Gisteravond de hele trap in elkaar gemonteerd, wat een rotklusje blijft dat, net als de vorige keer, gelukkig hielp de werkbank die ik heb geleend er wel heel goed bij, dus deze keer beter dan 2 jaar geleden.

  Vanochtend de eerste laag grondverf toegepast, en morgen 1e laag lakverf en hopelijk is dat genoeg, anders nog even een 2de laag woensdag ofzo :)


  6 April 2015 | Reacties [1]

  En het is alweer een week geleden sinds mijn eerste vioolles, ik heb elke dag 20 minuten zitten oefenen, ik denk dat dat een mooi opbouw systeem is, tot nu toe was het 2× 10 minuten, ik denk dat ik deze week naar 1× 20 minuten ga, en dan om de zoveel tijd 5 minuten erbij plak, zo wen ik aan langer oefenen, want in 1x meteen 20 minuten de viool vasthouden is best wel zwaar…

  Ik kan jammer genoeg nog niet echt liedjes spelen aangezien ik alleen de snaren zelf kan gebruiken dus ook maar 4 akkoorden: E, A, D en G, dus niet zo heel erg veel variatie.

  Over een week heb ik de volgende les, allemaal doordat Nederland het oh zo belangrijk vind om een 2de paasdag te hebben, ach ja, ik merk er zelf niks van aangezien er bij ons op de TU altijd tentamenweken zijn tijdens Pasen hebben we altijd “vrij” terwijl we anders toch niks zouden hebben…


  26 March 2015 | Reacties

  Een week na aanmelding bij bloglovin alweer 2 volgers :p De komende tijd ga ik weer met iets nieuws beginnen, kleine hint: iets dat 2 f’s heeft, niet in de naam, en zowel kattengejank als meesterwerken kan maken :p

  Ik ben ook bezig met mijn studie om vakken te halen, het gaat niet altijd geweldig, maar er is beetje bij beetje vooruitgang, stapje voor stapje moet het wel lukken!


Volg mij :)


Amy Smile
Website ontworpen door Amy Smile :)
Gepubliceerd met Textpattern CMS