2 November 2016 | Reacties

  Vandaag is het 1 jaar geleden dat ik een maand lang suikervrij ging eten. Na die maand wou ik heel graag ermee verdergaan, maar dat lukte helaas niet. Na heel wat maanden frustratie met eten besloot ik halverwege augustus dat het toch echt het beste was voor mij om suikervrij te gaan eten. Vandaag kan ik vieren dat ik alweer 2 maanden en 15 dagen suikervrij eet :)


  1 December 2015 | Reacties

  Ik heb wat te vieren vandaag, het is alweer 30 dagen geweest dat ik geen suiker heb gegeten! Ik heb de laatste tijd niks gepost, maar ik ging gewoon stug door hoor, het is allemaal goed gelukt!

  Dus vandaag ga ik lekker genieten van een cheat day, aangezien we vanavond sinterklaas gaan vieren, dus kruidnoten here I come :)

  En daarna gaan we gewoon verder, want het is wel bevallen…


  9 November 2015 | Reacties

  Een nieuw lekker iets ontdekt gisteren: chai tea, of ook wel chai latte genoemd. Ik ben er dol op!

  » Meer lezen...

  5 November 2015 | Reacties

  In dit artikel wat favorieten tot nu toe…

  » Meer lezen...

  4 November 2015 | Reacties

  Over afkicken gesproken, gisteren begon het pas echt te spoken: hoofdpijn, super warm voelen, en heel erg veel honger… Niet te geloven dat vandaag alweer dag 4 is!

  Dus vandaag ook maar nog steeds koolhydraatarm eten, helaas, ik ben het inmiddels wel een beetje zat, ik zou dit echt niet lang kunnen volhouden… Maar ik heb al fruit en brood gekocht, het brood kopen was trouwens nog lastig, om er een te vinden die zonder suiker (dextrose) was, maar het lukte, een of andere Allinson brood ofzo, gewoon volkoren bij de AH. Dus morgen kan ik eindelijk een lekker bammetje eten!

  Vanavond ga ik denk ik andijvie stamppot met bloemkool ipv aardappel uitproberen, kijken of dat lekker is, vast wel! Het recept is van mijn nicht, die trouwens ook een eigen blog heeft met super coole gezonde recepten en tips: Be Fit and Inspired. Dus check die zeker uit zou ik zeggen!


Volg mij :)


Amy Smile
Website ontworpen door Amy Smile :)
Gepubliceerd met Textpattern CMS