2 November 2015 | Reacties

  Zoals de titel zegt: afkickfase, geen idee, ik voel niet echt afkickverschijnselen behalve dat ik vaak honger heb, maar gelukkig heb ik al flink wat dingetjes gevonden die helpen :)

  Ze zijn niet zo gezond ofzo, maar het is de afkickfase dus dan mag het, ik eet vaak gewoon lekker wat blokjes jonge kaas op, dat vult en is super lekker. Of een handje nootjes, dat is ook heel erg fijn.

  Het is avond van dag 2, dus nu 2 dagen gehad, nog 1 of 2 te gaan, geen idee, misschien dat ik woensdag de dag begin met havermout met fruit om te proberen of dat gaat…


  2 November 2015 | Reacties

  Als eerste heb ik al mijn keukenkastjes opengetrokken en alles eruit gehaald wat ik niet meer wou consumeren de komende maand. Als deze producten weggegeven aan mensen die ze graag wouden hebben, van vrienden tot mensen uit mijn flat.

  Daarna heb ik van alles gekocht voor de eerste dagen koolhydraat arm eten.


  2 November 2015 | Reacties

  Beste lezers (geen idee of die er zijn),

  Gezien het feit dat ik me de laatste tijd niet zo geweldig fit voel en ik nu op mijn maximum gewicht ooit zit heb ik al een tijd in mijn hoofd dat er iets moet veranderen. Wat en hoe? Geen idee.

  Totdat ik opeens op het idee kwam om misschien een maand lang geen suikers te eten, dat betekend niet dat je helemaal geen suiker mag, maar gewoon geen toegevoegde geraffineerde suiker. Dus overal waar toegevoegde suiker in zit, daar blijf ik de komende maand vanaf.

  Het was gewoon zo dat ik daar zomaar op kwam, nergens gezien of gelezen, totdat iemand vroeg of ik mee deed met de no sugar november, had daar nooit eerder van gehoord, ook enorme toeval dat ik had besloten het heel november te doen :)

  Ik zal beginnen met de eerste 3 tot 4 dagen afkicken door koolhydraat arm te eten… Daarna zal ik weer langzaam koolhydraten gaan eten, maar dan vooral langzame koolhydraten: volkoren dingen. Ze zeggen dat witte bloem hetzelfde effect op je bloedsuikerspiegel heeft als suiker, dus dat zal ik ook echt proberen te vermijden.

  Deze blog sectie is dus om jullie op de hoogte te houden over hoe het gaat, en natuurlijk ook voor mezelf om gemotiveerd te blijven en later terug te kunnen kijken hoe het was.

  Ik ben bezig met een videodagboek, dus die zal ook om de zoveel tijd verschijnen.

  Groetjes!


Volg mij :)


Amy Smile
Website ontworpen door Amy Smile :)
Gepubliceerd met Textpattern CMS