De thee die ik gebruik is van Celestial Seasonings, een merk waar ik veel emotionele herinneringen van heb door hun sleepy time tea die mijn ouders af en toe uit Amerika toegezonden kregen en die ik dan samen met mijn moeder en zus dronk voor het naar bed gaan.

Ik wou al een tijdje een chai latte uitproberen, maar de kant en klare bussen om dit te maken schrokken me af doordat het gewoon heel ongezond was en met veel suiker erin. Afgelopen week was de thee van Celestial seasonings in de aanbieding, dus ik wou daar wel gebruik van maken, en toen ik de chai tea zag staan heb ik hem maar gekocht.

De eerste indruk van de geur van de doos was heel erg slecht, je ruikt echt heel erg sterk kruidnagel, niet mijn favoriete geur, maar ik ben wel dol op pumpkin spice, en heel veel van deze spices van de thee zitten hier ook in. Later toch maar geprobeerd: 3/4 van de mok met heet water, daarvan thee maken met het theezakje, en daarna de rest van de mok bijvullen met warme melk. Daarna kan je heerlijk genieten van een kopje goodness!

Het is echt heel erg fijn om iets erbij te hebben om te drinken behalve koffie, thee en water. Het is misschien thee, maar heel anders dan andere thee├źn.

Ik gebruik nu trouwens Arla lactosevrije melk, ik gebruik gewoonlijk altijd houdbare melk doordat ik die ben gaan lusten in de 10 jaar dat ik in Spanje woonde en we geen verse melk hadden daar. Maar ik kwam erachter dat er in een glas melk van 200ml ongeveer 10gr. natuurlijke suikers in zitten, toch best wel veel voor maar een glas. Met de suikervrije challenge ben ik gaan kijken of het misschien aan het halfvolle lag en of volle melk minder suiker zou hebben, maar dat was niet zo. De Arla lactosevrije melk heeft ongeveer 6 gr. natuurlijke suiker per glas, al stukken beter zou ik zeggen. Dat het lactosevrij is merk je helemaal niet aan de smaak :)

Posted on 9 November 2015, by Amy Smile
Laat een reactie achter:Textile help
 

Reacties

Volg mij :)


Amy Smile
Website ontworpen door Amy Smile :)
Gepubliceerd met Textpattern CMS